ACT coach

Ben je op zoek naar een betrouwbare ACT coach?

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Door jouw situatie echt te accepteren, wordt er ruimte gecreëerd om te richtten op wat echt belangrijk is. Het is vaak niet de situatie, maar de weerstand tegen de situatie waardoor je last hebt van negatieve gevoelens. Misschien ben je niet tevreden over waar je je bevindt in het leven, of heb je moeite met zelfacceptatie. Als ACT coach ondersteun ik jou graag om een vitaal en vervullend leven op te bouwen waarin jij trots kan zijn op jezelf en goed in je vel zit.

Waar help ik jou als ACT coach bij?

Door mijn ervaring als maatschappelijk werker in de jeugdhulpverlening, individuele en groepscoaching, heb ik een brede achtergrond van mensen begeleiden naar een gelukkiger leven. Vanuit gelijkwaardigheid en compassie bied ik de ruimte om jouw knelpunten te bespreken. Met energie, compassie en humor ben ik er voor jou met een luisterend oor en een scherpe blik. Zo komen wij snel tot de kern van jouw blokkades, zodat deze stap voor stap opgeheven kunnen worden. Door zo veel mogelijk jouw kwaliteiten te benutten en volgens jouw kernwaarden te leven, bouw je mentale veerkracht op waardoor jij het overzicht behoudt, zelfs in geval van tegenslagen.

ACT Coach

Ambulante ACT coach

Als ACT coach werk ik ambulant. Dat wil zeggen dat ik niet een vast kantoor heb, maar op locatie langs kom. Zo voeren wij in je eigen vertrouwde omgeving coaching gesprekken, waar jij het meest op je gemak bent. Ook is het mogelijk om voor een wandeling in de natuur te gaan of in een andere omgeving af te spreken. In verband met de corona maatregelen is het ook mogelijk om videogesprekken te voeren. Ik ben werkzaam in zowel Noord- als Zuid Holland. Hierdoor zit je ook goed bij mij wanneer je op zoek bent naar een coach in Den Haag of een coach in Leiden.

Wat betekent Agiwijs?

Agiwijs bestaat uit twee onderdelen van het woord. Agi betekent in het Grieks ‘goed’ en in het Frans ‘gehandeld’. Agiwijs staat dus voor goed wijs of goed handelen. Als ACT coach help ik jou graag om meer overzicht en helderheid in jouw leven te creëren, zodat jij zo goed mogelijk ten dienste van jouw eigen welzijn kan handelen. Agiwijs lijkt ook op eigenwijs, wat slaat op je eigen innerlijke wijsheid. Door in verbinding te komen met jouzelf en je kernwaarden, zorg je dat je dat je juiste balans in je leven brengt waardoor jij het meest tot je recht komt. Benieuwd geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.