Coach Den Haag

Ben je op zoek naar een coach in Den Haag?

Wil jij graag negatieve patronen doorbreken en meer helderheid en innerlijke rust ervaren? Met een coach in Den Haag ontvang je de juiste steun om weer op het juiste pad te komen. Graag bied ik een luisterend oor en ben ik er voor jou om jouw knelpunten te bespreken. Samen kijken we wat er nodig is zodat jij je beter in je vel gaat zitten. Wellicht loop je tegen dingen aan op werk of in je relatie. Of heb je last van negatieve gedachtes waardoor je een laag zelfbeeld hebt. Door inzicht te krijgen in wat jou bezighoudt, zetten we stappen om jou weer in je kracht te laten staan.

Hoe werk ik als coach in Den Haag

Als coach in Den Haag werk ik vanuit gelijkwaardigheid en compassie. Ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten, kernwaarden en kwetsbaarheden. Met oog voor het individu werk ik dan ook om vanuit jouw belevingswereld tot de kern te komen. Om positieve veranderingen te maken in jouw leven, is het ten eerste belangrijk jezelf goed te begrijpen. Door die verbinding met jezelf en jouw waarden duidelijk in kaart te hebben, leer je op jouw intuïtie te vertrouwen. Vanuit dit gevoel weet jij wat er nodig is om het meeste uit jouzelf en jouw leven te halen. Ik begeleid jou dan ook graag op deze weg met energie, compassie en humor!

Coach Den Haag

Ambulante coach in Den Haag

Als Coach in Den Haag ben ik erg flexibel. Dat wil zeggen dat ik ambulant werk. Ik kom dus graag bij jou thuis om gesprekken te voeren. Zo hoeven we dus geen persoonlijke gesprekken op een kantoor te voeren. Jouw eigen woning is toch het meest vertrouwd, waardoor je zult merken dat jij je meer op je gemak voelt. Ook is het mogelijk om op een locatie naar keuze af te spreken, of een wandeling te maken in de natuur. Niet alleen als coach in Den Haag, maar ook als coach in Leiden, Voorschoten en in Zuid- Holland maak ik graag een afspraak met jou. Met de recente ontwikkelingen in verband met Corona is het ook mogelijk om via video coaching gesprekken te voeren.

Over Agiwijs

De naam Agiwijs bestaat uit twee onderdelen: Agi en Wijs. Agi betekend ‘goed’ in het Grieks en ‘gehandeld’ in het Frans. Agiwijs staat dus voor goed wijs of wijs gehandeld. Agiwijs is ook een knipoog naar ‘eigenwijs’ maar staat vooral voor handel wijs. Vanuit mijn achtergrond in de jeugdhulpverlening, individuele en groepscoaching, en als Act coach maak ik gebruik van heldere en open manier van communiceren. Hierdoor kom ik snel tot de kern van jouw probleem, waardoor we stap voor stap naar een verbetering van jouw situatie toewerken. Benieuwd geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.