Coach Leiden

Coach in Leiden

Zit jij niet goed in je vel en heb je last van negatieve gedachtes? Als coach in Leiden help ik jou graag om sterker en gelukkiger in het leven te staan. Om positieve veranderingen te maken, is het belangrijk om jezelf goed te begrijpen. Door jouw talenten, kernwaarden en kwetsbaarheden in kaart te brengen, ontstaat er een duidelijk beeld van wie jij bent en waar je voor staat. Met dit uitgangspunt gaan wij aan de slag om jouw knelpunten te herkennen en op te heffen. Zo maken wij stap voor stap verbeteringen in jouw leven, waardoor jij beter in je vel zit en jij je weer krachtig voelt.

Hoe werk ik als coach in Leiden?

Als coach in Leiden werk ik vanuit jouw belevingswereld om tot de kern van jouw probleem te komen. Door middel van heldere en open communicatie geef ik de ruimte om jouw ervaringen te bespreken. Door ons eigen rugzakje van ervaringen, emoties en knelpunten is het soms lastig om het overzicht te behouden en echt te zien waar jij tegenaan loopt. Ik help jou dan ook graag om deze blokkades op te heffen zodat jij met meer energie en zelfvertrouwen in het leven staat. Samen gaan wij aan de slag om balans en innerlijke rust te integreren in jouw levenssituatie, waardoor je zult merken dat je meer mentale veerkracht hebt.

Coach Leiden

Ambulante coach in Leiden

Ik werk als ambulante coach in Leiden. Dat wil zeggen dat ik bij jou thuis langskom voor coaching gesprekken. Voor veel mensen is dit fijn, omdat je niet zelf de deur uit hoeft en je in je eigen vertrouwde omgeving bent. Niet alleen in Leiden, maar ook als coach in Den Haag, Voorschoten en in Zuid- Holland is het mogelijk een persoonlijk gesprek met mij in te plannen. Spreek je liever af op een andere locatie zoals in buitenlucht tijdens een wandeling? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Over Agiwijs

De naam Agiwijs is eigenlijk per toeval (of inspiratie) tot mij gekomen, zonder dat ik wist wat het betekende. Toen ik dit later opzocht, kwam ik erachter dat ‘Agi’ in het Grieks ‘goed’ betekent en in het Frans ‘gehandeld’ betekent. Agiwijs staat dus voor goed wijs of goed gehandeld. Het klinkt ook als eigenwijs, wat te herleiden is naar je eigen Wijsheid. We hebben allemaal een innerlijke wijsheid waarin we weten wat goed voor ons is. Als act coach help ik jou graag om je bewustzijn hiervan te vergroten zodat je in verbinding staat met jezelf. Met een gezonde dosis energie, compassie en humor sta ik als coach in Leiden graag voor jou klaar om het beste uit jouzelf en jouw leven te halen!