Wie ben ik?

 

Mijn naam is Claudette Bostoen, inmiddels de veertig gepasseerd en samen met mijn gezin woon ik met veel plezier in Voorschoten. In 2003 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Social Work (maatschappelijk werker).

Sindsdien heb ik ervaring opgedaan als maatschappelijk werker. Ik ben werkzaam geweest als schoolmaatschappelijk werker, zorgregisseur en coach, onder andere bij Justitie, binnen het (speciaal) onderwijs, een coachingsbureau en in een wijkteam. Hierin heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het werken met jongeren en volwassenen en met complexe (systeem)problematiek.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in waarom je nou toch doet wat je doet. Vanuit verschillende invalshoeken, zoals meditatie, mindfulness, yoga , Enneagramtypen, een coachingsopleiding in Coachen op Drijfveren en een opleiding Acceptance and Commitment therapy , heb ik dit onderzocht.

Dit alles breng ik nu graag samen in mijn eigen bedrijf Agiwijs! Als coach werk ik graag vanuit gelijkwaardigheid en compassie. Met oog voor jouw specifieke situatie, je talenten, kernwaarden en kwetsbaarheden.

Samen ontdekken we wat je nu nog niet ziet!

Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam als medisch maatschappelijk werker in het HagaZiekenhuis. 

 

 

Contactgegevens

 

Claudette Bostoen

Personal coach

 

Richard Wagnerlaan 8

2253 CE Voorschoten

0611271891

info@agiwijs.nl

KVK: 77953681

 

Volg mij ook via: